Producten

Sothys Schriek

De filosofie van Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. "La Maison Sothys", een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode.

Sothys Schriek
Crystal Clear Schriek

De filosofie van Crystal Clear

Crystal Clear ziet in ieder van ons een 'ster' die verdient om de best mogelijke huidverzorging te krijgen. Heeft u last van een complexe huid of heeft deze nood aan herstelling? Een meest persoonlijke en passende oplossing wordt geboden.

Schoonheidsinstituut Capri gaat als Crystal Clear Skincare Specialist een persoonlijk behandelschema samenstellen. Het concept biedt resultaten die alle verwachtingen overstijgen.Crystal Clear Schriek
Nannic Schriek

De filosofie van Nannic

De huidverzorgingsproducten van Nannic hebben een unieke formulering, identiek aan de cellen. De sterk geconcentreerde actieve bestanddelen dringen diep door in de huid, die zichtbaar verjongt.

De geavanceerde formules van Nannic bevatten een maximale concentratie van actieve componenten, die synergetisch werken voor een optimale verbetering van de huid.

Nannic Schriek

Contact

Schoonheidsinstituut Capri werkt uitsluitend op afspraak. Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

Trommelstraat 5, 2223 Schriek

015/23 61 02

0473 / 71 05 61

info@schoonheidsinstituutcapri.be

Word fan van Capri

Openingsuren

Maandag- gesloten
Dinsdag- 9u30-18u
Woensdag-9u-11u45
Donderdag- 9u30-18u
Vrijdag- 9u30-18u
Zaterdag- 10u-16u

Enkel op afspraak