Sothys gelaatsverzorging

Le Soin Sothys

Wanneer de huid te weinig energie heeft, straalt ze niet meer en vertoont snel tekenen van ouderdom. Door regelmatige Sothys behandelingen in ons schoonheidsinstituut en het dagelijks gebruik van deze producten, blijft de huid fris en stralend en is een bron van schoonheid..

De digi-esthétique methode

De digi-esthétique methode, is de exclusieve massagmethode van Sothys. In combinatie met de knowhow van onze schoonheidsspecialist transformeert elke behandeling in een uniek moment van welzijn voor lichaam en geest.

De Digi-esthétique combineert 32 algemene massagebehandelingen met technieken die specifiek zijn voor elke intensieve instituutbehandeling. Elke massagreep is ontwikkeld met een bepaald doel om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken door een betere opname van de actieve bestanddelen.

Behandelingen
Epilaties inbegrepen bij elke verzorging met hars

 • Basic Sothys € 49 60 minuten - Een verzorging op maat, afgestemd op de behoeften van de huid om de verschillende huidtypes te verzorgen en te beschermen.
 • Seasonal facials € 60 60 minuten - Oxygenerende seizoensbehandeling met een lekkere toets van geuren aangepast aan de seizoenen: Gommage-Masker 2 in 1, en een relaxerende modelage, extra masker, een boost voor een stralende huid.
 • Men’s Essential € 49 60 minuten - Een essentiële gelaatsverzorging om de huid van de man te reboosten en te ontgiften. Ultranauwkeurige reiniging, masker op maat, ontspannende modellering en serum tegen huidveroudering, verrijkt met het plantaardige complex tegen huidveroudering speciaal voor hem, voor een veerkrachtiger huid en een onberispelijke look.
 • Soothing Facial € 55 60 minuten - Sothys herinterpreteert de verzorging vanuit de bron met de Kalmerende professionele verzorging met Thermaal Water Spa™. De ultrazachte texturen van deze verzorging werden geformuleerd om de gevoeligheid van elke huid te respecteren.
 • Eye Contour Multi-Action Treatment € 30 30 minuten - Deze verzorging werd specifiek ontworpen voor de oogcontour en vervaagt ogenblikkelijk de sporen van vermoeidheid en veroudering. Deze verzorging is dankzij de manuele vaardigheid van de schoonheidsspecialiste en het modellerende porselein dat speciaal voor Sothys is ontworpen, een uniek moment voor uw ogen.
 • Correcting Facial € 49 60 minuten - Concentraat van krachtige actieve stoffen, een verzorging in 4 stappen voor een huid die weer proper is en ontdaan van de onvolmaaktheden.
 • Resurfacing Peeling Facial € 75 75 minuten - Een verzorging die zijn inspiratie haalt in de medische technieken*, die de huid intens renoveert dankzij de alchemie tussen de spitstechnologie en de esthetische expertise van Sothys. Centraal in deze formule staan 2 erkende peelingmethoden: een chemische peeling en een mechanische peeling voor een hoogwaardige reiniging. (*cosmetische peeling voor oppervlakkig gebruik in schoonheidscabine).
 • Perfect Shape € 35 30 minuten - Geïnspireerd door twee dermo-esthetische technieken, herstelt deze doelgerichte behandeling direct de gezichtcontouren. Van wangbeen tot de décolleté wordt de huid zichtbaar gladder en strakker.
 • Intensive Hydrating Treatment € 75 75 minuten - Een perfecte mix van techniciteit en sensorialiteit. Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.
 • Youth Intensive Treatment BP3. TRI COMPLEX ™ (anti aiging) € 75 75 minuten - Een behandeling die gericht is op het tegengaan van zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping. Een intensieve anti-aiging behandeling met 2 plantaardige actieve bestanddelen saffraan - sofora - peptiden. Aan de hand van 5 hoofdetappen en maar liefst 8 specifieke formules ervaart u de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met 1 uur en 15 minuten ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.
 • Energizing Facial Treatment € 85 90 minuten - Deze 100% manuele verzorging is een echte booster, met een grondige reinigingsfase die alleen kan worden toegepast of als voorbereiding van een intensieve behandelingskuur tegen huidveroudering of een hydraterende kuur om de energie en de uitstraling van de huid weer op peil te brengen.
 • Secrets de Sothys Le Soin Excellence € 125 90 minuten - De Soin excellence Secrets de Sothys combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, een moment van onvergetelijk welzijn. 11 unieke ultrageconcentreerde galenische producten voor het gelaat in 11 stappen, zowel zintuiglijk als doeltreffend.

Contact

Schoonheidsinstituut Capri werkt uitsluitend op afspraak. Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online.

Trommelstraat 5, 2223 Schriek

015/23 61 02

0473 / 71 05 61

info@schoonheidsinstituutcapri.be

Word fan van Capri

Openingsuren

Maandag- gesloten
Dinsdag- 9u30-18u
Woensdag-9u-11u45
Donderdag- 9u30-18u
Vrijdag- 9u30-18u
Zaterdag- 10u-16u

Enkel op afspraak