Sothys gelaatsverzorging

Sothys een Frans familiebedrijf sinds 1966. Het bedrijf Sothys met eigen labo maakt gebruik van de natuur, ervaring, wetenschap en expertise.

Behandelingen

  • Traitement intensif Hy-dratant € 75 75 minuten - Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.
  • Traitement intensif jeunesse € 75 75 minuten - Aan de hand van 5 hoofdetappen en maar liefst 8 specifieke formules ervaart u de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.
  • Traitement saisonnier € 60 60 minuten - Oxygenerende seizoensbehandeling met een lekkere toets van seizoensgebonden geuren: Gommage – Masker 2in1 en een relaxerende modelage. Een boost voor een stralende huid
  • Soin Fondamental / classique € 49 60 minuten - Een verzorging op maat, afgestemd op de behoeften van de huid om de verschillende huidtypes te verzorgen en te beschermen.

Contact

Schoonheidsinstituut Capri werkt uitsluitend op afspraak. Contacteer ons voor een afspraak of maak je afspraak online. Gesloten op maandag, zon- & feestdagen.

Trommelstraat 5, 2223 Schriek

015/23 61 02

0473 / 71 05 61

info@schoonheidsinstituutcapri.be

Word fan van Capri

Openingsuren

dinsdag tem zaterdag: 09.00u-20.00u
zondag, maandag en feestdagen gesloten

* Enkel op afspraak